Posjetite bio tržnicu u Marini Punat: Vaša vrata do organskih delicija regije

Drago nam je što ponovno možemo najaviti bio tržnicu u Marini Punat, koja nudi izvrsnu ponudu organskih proizvoda što će razveseliti vaše nepce i i doprinijeti vašem blagostanju. Svaki vikend od 9 do 15 sati, rezidenti i posjetitelji marine imaju priliku istražiti raznoliku ponudu svježih, ekoloških proizvoda, prirodnih sokova, meda, maslinovog ulja, proizvoda od lavande i dr.
Lokacija pored bistroa 9 bofora.
Svježi proizvodi izravno iz prirode: Na našoj bio tržnici pronađite obilje prirode koje nudi širok izbor svježih zelenih proizvoda. Potražite organski uzgojeno voće i povrće koje pršti živim bojama i okusima. Bilo da tražite hrskavu zelenu salatu, sočne rajčice ili niz aromatičnih biljaka, naša tržnica je prava riznica bogatstva za vas.

Čisti i prirodni sokovi: utažite žeđ revitalizirajućim, prirodnim sokovima s naše bio tržnice. Pijuckajte svježe sokove pune hranjivih tvari, vitamina i okrepljujućih okusa. Prepustite se blagodatima prirode i osjetite revitalizirajuće djelovanje u svakom gutljaju.

Zlatni med i hladno prešano maslinovo ulje: Doživite bogatstvo okusa lokalnog meda i maslinovog ulja. Počastite svoja osjetila baršunastom glatkoćom hladno prešanog maslinovog ulja, poznatog po svojim blagodatima za zdravlje i po izvrsnom okusu. Ove delicije iz prirode obogatit će vaše kulinarske kreacije i unijeti dašak mediteranske čarolije u vaša jela.

Proizvodi od lavande za opuštanje: Uronite u umirujuće mirise i ljekovita svojstva proizvoda od lavande dostupnih na našoj bio tržnici. Otkrijte niz proizvoda od lavande, prepustite se brizi za sebe i unesite umirujuću esenciju lavande u svoju svakodnevnu rutinu, potičući opuštanje i dobrobit.

Potpora lokalnim poljoprivrednicima i obrtnicima: Posjetom bio tržnici u marini, ne samo da prihvaćate zdraviji stil života, već također podržavate lokalne poljoprivrednike i obrtnike. Ponosimo se suradnjom sa strastvenim pojedincima koji svoj rad posvećuju održivim praksama i proizvodnji visokokvalitetnih organskih proizvoda. Vaša podrška pomaže u njegovanju zelene lokalne zajednice i doprinosi očuvanju našeg prirodnog okoliša.

Pridružite nam se na bio tržnici Marine Punat, svaki vikend od 9 do 15 sati na lokaciji pored bistroa 9 bofora, smještenog u srcu naše marine. Uživajte u okusima prirode, povežite se s istomišljenicima i prigrlite radost održivog života. Bilo da ste rezident marine ili posjetitelj, ovo je vaša prilika za istraživanje bogatstva organskih proizvoda u opuštenom i gostoljubivom okruženju.

 
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: