O Marini Punat

Marina Punat je  jedna od najpopularnijih marina u Hrvatskoj, a nalazi se na otoku Krku. U Marini Punat ćete pronaći sve što vam je potrebno na jednom mjestu kako biste opušteno uživali u nautičkom odmoru. Za vašu udobnost su tu dva a la carte restorana, hotel Kanajt s otvorenim bazenom i wellnessom, pažljivo odabrane dodatne usluge i trgovine. Stalan vez u moru ili smještaj na kopnu, nautička trgovina, originalni rezervni dijelovi i vrhunski opremljen yacht servis, pružaju sve što je potrebno za brezbrižan boravak, što Marinu Punat čini omiljenim drugim domom za brojne nautičare.
 
Marina raspolaže kvalitetnim vezovima za plovila do 40 m, na čak 14 gatova.
Smještaj na kopnu omogućen je na platou marine bliže moru, kao i u suhoj marini.
 
Vezovi su opremljeni potrebnom infrastrukturom:
  • priključak pitke vode:  1/2 "
  • priključak struje: 16 A
  • prepaid sustav naplate: 32 A, 63 A ili 125 A kod određenih vezova u moru
  • bežični WLAN internetski priključak

Ugovorni vezovi uključuju:
  • Proactive Boat Care - tjedni  izvještaj s fotografijom plovila
  • Marina Punat App
  • panoramske kamere
  • parking
Besplatno nudimo i:
  • asistenciju mornara za pristajanje 24/7 na tel. poziv ili VHF 17
  • pump-out - pražnjenje crnog i sivog tanka

Cjenik brodskih vezova Marine Punat u Hrvatskoj kao i ostalih usluga možete pogledati ovdje.

U krugu marine nalazi se preko 700 parkirališnih mjesta za automobile, odlagalište za prikolice, garaže i spremišta za spremanje opreme plovila, a dodatna parking mjesta nalaze se i izvan kruga marine, ispod hotela Kanajt.

U centralnom objektu je recepcija gdje su vam dostupne sve informacije, vremenska prognoza i podaci vlastite meteo stanice te bankomati u krugu marine.

Cijelo područje Marine Punat pokriveno je WiFi mrežom, a na raspolaganju je i internet caffe.

Korisnicima marine je na raspolaganju šest sanitarnih objekata s toplom vodom, kao i i dva sanitarna čvora za osobe s posebnim potrebama, a za rezidente tu je i VIP sanitarni blok sa obiteljskim kupaonicama, rezerviran samo za ugovorne goste.

Uz dva restorana a la carte sa velikim terasama s pogledom na brodove, niz je sadržaja za opuštanje u marini. Tu su dva igrališta za djecu, sunčalište sa solarnim tuševima, otvoreni bazen sa lounge barom, prostor za vježbanje i meditaciju, a naš beach resort Medane nalazi se na ulazu u Puntarsku Dragu. Smještaj možete odabrati u hotelu Kanajt, luksuznim kamenim bungalovima ili našem plutajućem apartmanu na moru. 

Za nautičare s posadom na četiri noge, uređen je park sa bazenom za pse, više tuševa za pse na otvorenom te prava kupaonica za kućne ljubimce. Posvuda se nalaze koševi za pseći otpad.

Za vaše limene ljubimce se nakon niza garaža (uz prometnicu koja vodi prema yacht servisu) nalazi samoposlužna punionica za zračnice i usisavač za čišćenje automobila te priručni alat za popravak bicikala, a za vaš električni automobil tu je i punionica za e-automobile sa šest priključaka koja se nalazi  iza nautičke trgovine.

Od dodatnih usluga i sadržaja, tu su samoposlužna praonica rublja, defibrilator, taxi usluge, rent a bike / e-bike i brojne pogodnosti za članove.

Usluga pražnjenja crnog i sivog tanka dostupna je besplatno svima uz prethodnu najavu, kako rezidentima tako i nautičarima u tranzitu.

Marina Punat višestruko  je nagrađivana kao najbolja marina u Hrvatskoj, prvi je nositelj Plave zastave, ekološkog standarda ISO 14001 te internacionalnih certifikata THYA i ADAC.

Zadovoljstvo više od 1300 stalnih korisnika garantira da ćete ovdje pronaći sve što vam je potrebno za savršen boravak i bezbrižan odmor.
 
Cjenik usluga
Cjenik ugovornih vezova
Cjenik ugovornih vezova
Tražite lako dostupnu marinu, uređenu i sigurnu nautičku luku gdje ćete se nakon napornog rada i stresnog života moći opustiti, odmoriti i osjećati posebno uživajući u slobodi plovidbe i morskih izazova? Dom za vaš brod i vaš je drugi dom, a Marina Punat savršen je izbor.
Saznajte više
Besplatna aplikacija Marina Punat App za rezidente
Besplatna aplikacija Marina Punat App za rezidente
Kada ste kod kuće, želite bolji uvid u stanje broda. Želite znati da je s vašim vrijednim plovilom sve u redu i da u vašoj marini postoji sustav preventive. Marina Punat to shvaća maksimalno ozbiljno te koristi najmodernije tehnologije i vodeća rješenja u svijetu nautike.
 
Saznajte više
Održivost razvoja
Eko marina
Eko marina
Upravo zbog dobrog gospodarenja otpadom, odlične čistoće i kakvoće mora, ekoloških principa kojih se držimo te racionalnog korištenja prirodnih resursa, još od 1998. godine osvajamo zaredom međunarodno priznanje PLAVA ZASTAVA.
Saznajte više
Priznanja
Priznanja
Marina je više puta proglašena najboljom hrvatskom marinom.
Najveća ocjena: preko 1300 zadovoljnih kupaca!
Saznajte više
Brojna priznanja
8 Čarter kompanija
Čarter baze za najam plovila
Čarter baze za najam plovila
U marini djeluje deset čarter kompanija. Pored jedrilica i katamarana, od kojih najmanja ima 30' a najveća 50', moguće je unajmiti i motorne brodove različitih tipova.
Saznajte više
Vrhunska sigurnost plovila
Vrhunska sigurnost plovila
Uz prirodnu zaštićenost uvale i visoke standarde sustava za privezivanje i smještaj brodova na suhom, u marini  koristimo  i inovativan sustav nadzora brodova - PROACTIVE BOAT CARE koji vlasnicima plovila pruža osjećaj prisutnosti u svakom trenutku.
 
Saznajte više
Proactive Boat Care
Izvrsna povezanost
Idealna lokacija za plovila
Idealna lokacija za plovila
Marina Punat je smještena u jednoj od najzaštićenijih uvala Jadrana, na jugozapadnom dijelu otoka Krka. Idealna je lokacija za cjelogodišnji smještaj plovila, te je drugi dom brojnim nautičarima koji uživaju u mogućnosti da često posjećuju svoj brod.
Saznajte više
Puni doživljaj za nautički odmor
Puni doživljaj za nautički odmor
Dobro je znati da je otok Krk jedan od najsunčanijih dijelova Europe s oko 2500 sunčanih sati godišnje.
Otok Krk prvi je i najveći u nizu tisuću jadranskih otoka, te je idealno polazište za nautičko istraživanje Jadrana. I sam otok turistički je zanimljiva destinacija, sa sedam mediteranskih gradića, stotinu plaža i nebrojeno mnogo uvala, dostupnih samo nautičarima.
Saznajte više
2500 sunčanih sati godišnje
Membership program
Marina Club Card
Marina Club Card
Biti klijent marine Punat znači biti dio ekskluzivnog kluba. Sklapanjem godišnjeg ugovora za vez u moru ili na suhom, uz  vaše plovilo  i vi postajete rezident Marine Punat te stječete pravo na niz pogodnosti koje možete ostvariti uz svoju Marina Membership karticu.
Saznajte više
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: