Vezovi za plovila

Uz siguran vez u moru ili na suhom, u Marini Punat možete dobiti i godišnje održavanje plovila te niz dodatnih usluga. Pri sklapanju godišnjeg ugovora za vez, na raspolaganju su vam različiti paketi usluga te niz pogodnosti rezerviranih za naše rezidente.
Nautičari su dio velike obitelji koja dijeli ljubav prema moru, slobodi i prirodi, ali svatko ima specifične potrebe. Zato smo pripremili ponudu u kojoj svatko može odabrati ili oblikovati uslugu koja mu najbolje odgovara.

U našoj ponudi vezova za plovila pronađite točno ono što vama treba za premium uslugu. Kod vezova u moru nudimo tri opcije: PREMIUM, PREMIUM COMFORT i PREMIUM PLUS. Razlikuju se po lokaciji i dodatnim uslugama.
Kod smještaja na kopnu imamo dvije mogućnosti. Smještaj - SUHI VEZ i smještaj na gatu - SUHI DOK.
 
Za sve koji žele razgledati marinu u potrazi za novim vezom nudimo vođenu turu kroz  marinu i yacht servis.

Osim godišnjih vezova za plovila u moru i na kopnu, marina u svojoj ponudi ima i tranzitne vezove za sigurno provedenu noć u marini.
 
Dođite i uvjerite se, bez rizika.
Dnevni i mjesečni vez
Smještaj u tranzitu
Smještaj u tranzitu
Pregled usluga marine koje su dostupne uz dnevni vez u tranzitu.
Saznajte više
Premium vezovi
Premium vezovi
Opremljeni vezovi koji zadovoljavaju sve propisane standarde, nude sigurnost po svim pravilima nautičke struke, s nizom usluga uključenih u paket, uz optimalan trošak, vezovi  s kojih spremno isplovljavate u najkraćem mogućem roku.
Saznajte više
Blizina svih sadržaja
Pomoćni pristupni gat
Premium Comfort vezovi
Premium Comfort vezovi
Vezovi s nadograđenom uslugom - uz premium paket, ovaj vez opremljen je i  pomoćnim pristupnim gatom (fingerom). Comfort vezovi smješteni su na centralnoj lokaciji blizu sadržajima marine. Jednostavno uplovljavanje i privez, uz olakšan bočni pristup plovilu. U neposrednoj blizini parkirališta.
Saznajte više
Premium Plus vezovi
Premium Plus vezovi
Vez za nautičare s većim plovilima koji žele sve pogodnosti posebno prostranog bazena. Lak manevar uplovljavanja velikom jahtom. Blizina parkirališta i sadržaja marine te široki gat za pristup plovilu, dvije parkirne kartice, kao i dodatne usluge (prijevoz prtljage do veza uz najavu, prijevoz na letove Zračne luke Rijeka).
Saznajte više
Za veća plovila
Smještaj plovila na suhom
Dry Dock
Dry Dock
Brodovi su smješteni na kopnu na suhom doku što omogućuje vrlo lak i siguran pristup na plovilo, bez brige o vremenskim prilikama. Na suhom gatu su svi priključci potrebni za boravak na brodu, uz jednostavan postupak spuštanja broda u more kada je to potrebno. Mogućnost parkiranja vozila na ugovornoj poziciji plovila dok je brod u moru.
Saznajte više
Dry Berth
Dry Berth
Suhi vezovi namijenjeni su za smještaj motornih brodova do 10 metara i max 5 t. Uz povoljne troškove smještaja koristite svu potrebnu infrastrukturu, sanitarije i parkiranje auta uz plovilo. Spuštanje broda hidro liftom u vrlo kratkom roku.
Saznajte više
Za mala plovila
Sigurno provedite noć
Tranzitni vezovi
Tranzitni vezovi
Ukoliko plovite Sjevernim Jadranom i želite mirno, sigurno provesti noć u luci u kojoj ćete se dobro opskrbiti za nastavak plovidbe, tada je Marina Punat pravo mjesto za vas.
Saznajte više
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: