Cjenik ugovornih vezova

Tražite lako dostupnu marinu, uređenu i sigurnu nautičku luku gdje ćete se nakon napornog rada i stresnog života moći opustiti, odmoriti i osjećati posebno uživajući u slobodi plovidbe i morskih izazova? Dom za vaš brod i vaš je drugi dom, a Marina Punat savršen je izbor.
Cjenik brodskih vezova u Marini Punat, kao i ostalih usluga, pronađite u našoj brošuri PONUDA I CJENIK USLUGA.

Cijene brodskih vezova u Marini Punat ovise o vrsti paketa koji odaberete. Među paketima tako možete pronaći:
 
  • Premium vez omogućuje isplovljavanje u najkraćem roku uz nadzor plovila uz umjerenu cijenu veza
  • Premium Comfort vez pruža bočni pristup plovilu, smještaj veza u centralnom djelu, blizu svih usluga Marine Punat za sve koji vole udobnost
  • Premium Plus vez za nautičare koji su vlasnici većih plovila i koji žele imati pristup centralnom bazenu za lak manevar plovilom. Blizina sadržajima marine te posebne pogodnosti za poseban osjećaj           
                                          
Pogledajte detaljnije usluge svakog veza i pronađite odgovarajući paket za sebe. Ugovaranjem godišnjeg veza postajete rezident Marine Punat i ostvarujete pravo na brojne pogodnosti korištenjem članske kartice Marina Club Card.

Stručan tim marine i Yacht Servisa pobrinut će se prepoznati i ispuniti vaše osobne potrebe i zahtjeve za ispravnost vašeg plovila.

Kada se vratite svojem domu možete biti sigurni da svoju vrijednu imovinu prepuštate pouzdanim partnerima koji će pažnjom dobrog i stručnog domaćina brinuti za vaš brod.

 
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: