Smještaj i restorani

Ploviti se mora, želja je to i potreba svakog naute, a u one dane kada ne plovite prepustite se ugodnom ambijentu našeg Marina Punat resorta. Odaberite smještaj u hotelu Kanajt****, luksuznim kamenim kućicama ili ekskluzivnom plutajućem apartmanu. Opustite se u wellnessu, uz bazen i lounge na otvorenom ili se prepustite gastronomskom hedonizmu na terasama naših  restorana.
U sklopu marine nalazi se restoran Marina te pizzerija 9 bofora, a u neposrednoj blizini je i hotel Kanajt s četiri zvjezdice koji će vam osigurati osebujan odmor u Hrvatskoj. Vrhunska udobnost i kvaliteta usluge odlike su smještaja u malom, luksuznom hotelu s brojnim pratećim sadržajima za vaš odmor i opuštanje.
Hotel je otvoren tijekom cijele godine.
 
Marina Punat nudi kompletnu uslugu i sadržaje  koje možete koristiti  kada niste u plovidbi. Opustite se uživajte u restoranima u sklopu naše marine i hotelu koji će vam pružati opuštajuć i bezbrižan odmor.

Plodovi Mediterana — masline  i obilje kvalitetnih vina autohtone sorte žlahtina pretočene su uz bezbroj sunčanih  sati u zlatne kapi vina i ulja. Darovi prirode, mora i mirisnih krčkih pašnjaka spojeni su u izazovne gastro delicije.

Dva su a la carte restorana u našoj marini i međusobno se nadmeću u kreativnosti i kvaliteti pripremljenih jela, pa ne propustite provjeriti koji vam više odgovara. Uz standardna jela internacionalne kuhinje, ponuda restorana se kreira u skladu s godišnjim dobima i s naglaskom na sezonske, domaće i lokalne namirnice. 
Plutajući apartman na moru
Plutajući apartman na moru
Ako još niste nautičar, a željeli biste iskusiti kako je to boraviti na plovilu, onda je naš plutajući apartman na moru prava prilika za vas.  Osjetite blagodati boravka na bogatom morskom zraku uz obilje sunčanih sati, neposredno okruženi morem, a ipak sigurno privezani uz dok i uz potpuni luksuz boravka u apartmanu. Ako poželite zaploviti, na raspolaganju vam je gumenjak sa vanbrodskim motorom za odlazak na obližnje plaže, a za veće plovidbe provjerite ponudu čarter brodova smještenih na okolnim vezovima.
Saznajte više
Hotel Kanajt****
Hotel Kanajt****
Priroda koja okružuje hotel, donosi mir i opuštanje u mirisnom skladu borova i maslina.

Moderni sadržaji za odmor i razonodu, četiri saune, jacuzzi, relax zona i grijani bazen, odlično upotpunjuju uslugu hotela s 4 zvjezdice. U mirnom okruženju maslinika pored hotela, postavljeni su bungalovi u prirodi, idealni za smještaj obitelji.

Prostrano sunčalište s ležaljkama uz bazen, sjenice te dječje igralište u hladu odlično nadopunjuju novu ponudu za goste marine.
Saznajte više
Moderni hotel
Prava nautička kuhinja
Novi restoran Marina
Novi restoran Marina
U listopadu 2022. restoran je do temelja srušen, a na njegovom mjestu je, u manje od godinu dana, poput feniksa iznikao novi i suvremeniji objekt, konceptom i dizajnom prilagođen novom mileniju.

 
Saznajte više
Pizzeria 9 bofora
Pizzeria 9 bofora

Pizzeria 9 bofora otvara svoja vrata u petak, 17.5. i radit će od nedjelje do četvrtka 8:00 do 23:00, a petkom i subotom do ponoći.
Saznajte više
Zalogaj prije plovidbe
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: