Zašto odabrati posao u Marina Punat Grupi

Želja nam je osigurati zaposlenje ljudima s otoka Krka i okolice pa ukoliko ste zainteresirani za stalni ili povremeni posao u našoj tvrtki, pogledajte na kojim poslovima trenutno zapošljavamo.
Zašto odabrati posao u Marina Punat Grupi?

Tradicija izvrsnosti: S više od stotinu godina iskustva u remontnim i servisnim uslugama te šezdeset godina iskustva u nautici, Marina Punat Grupa je sinonim za kvalitetu usluge i posvećenost izvrsnosti. Pridružite se našem timu i budite dio ove bogate tradicije.

Izazovno radno okruženje: Smješteni u jednoj od najbolje zaštićenih uvala na Jadranu, naši objekti pružaju inspirativno okruženje za rad i razvoj. Rad u grupaciji omogućuje vam da radite na jedinstvenim projektima i razvijate svoje vještine u poticajnom okruženju.

Timski duh: Naša tvrtka temelji se na timskom radu i suradnji. Ovdje će te pronaći podršku i prijateljsko radno okruženje koje potiče rast svakog pojedinca. Uz nas, imate priliku raditi s odličnim stručnjacima i graditi prijateljstva koja traju cijeli život.

Profesionalni razvoj: U Marina Punat Grupi, vjerujemo u važnost kontinuiranog obrazovanja i razvoja. Stoga vam pružamo priliku za stjecanje novih vještina i znanja kroz različite trening programe i edukaciju koje su prilagođene vašim profesionalnim ciljevima.

Raznolikost poslova: Bilo da ste stručnjak u nautičkom ili servisnom sektoru, ugostiteljstvu, turizmu ili administraciji, Marina Punat Grupa nudi dobre mogućnosti za razvoj karijere. U različitim poslovnim područjima pružamo vam priliku da pronađete posao koji odgovara vašim interesima i stručnosti.

Pridružite nam se i postanite dio naše priče!

Pogledajte na kojim poslovima trenutno zapošljavamo.
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: