Aktualno

Noćas je u suhoj marini Brodica u Puntu došlo do eksplozije na jednom plovilu, uslijed čega nastao požar.
Brzom intervencijom mornara marine, vatrogasaca Javne postrojbe Krk te članova Dobrovoljnog vatrogasnog društva Punat požar  je u kratkom vremenu  lokaliziran i ugašen. Stručne službe su na terenu i vrše uviđaj. 
Na sreću, nitko nije ozlijeđen, a materijalna šteta se utvrđuje.
Spremni za zimovanje?
Spremni za zimovanje?
Dok još traju topliji, sunčani dani valja razmišljati o tome kako na pravi način pripremiti plovilo za razdoblje mirovanja. Bez obzira imate li desetmetarski motornjak, prostranu jedrilicu ili pak veću jahtu, zadatak je uvijek isti – učiniti sve potrebno kako bi vaše plovilo sigurno i dobro prezimilo u moru ili na kopnu.
Saznajte više
PROACTIVE BOAT CARE
PROACTIVE BOAT CARE
Inovacija, koja je idejno začeta u Marini Punat, vlasnicima ugovornih brodova omogućava uvid u nadzor i aktivnosti koje mornari marine dnevno provode na plovilu. Kroz tjedne izvještaje vlasnicima šaljemo pregled aktivnosti te posljednju fotografiju broda, a sada imamo i dodatnu uslugu.
Saznajte više
Zaštitite svoje plovilo u samo par klikova uz dodatne pogodnosti!
Zaštitite svoje plovilo u samo par klikova uz dodatne pogodnosti!
Tijekom zimskih mjeseci nastaje poseban rizik uslijed činjenice da plovilo manje koristite. U vrijeme mirovanja moguće su razne incidente situacije, od prodora vode i kuhanja baterija pa sve do onih ekstremnih, kao što je potonuće ili požar, što nitko od nas ne želi.
Saznajte više
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe:
  • Marina Punat d.o.o.
  • Brodogradilište Punat d.o.o.
  • Marina Punat Hotel & Resort
  • Marina Commerce d.o.o.
  • Gajeta d.o.o.
  • Kvarner d.o.o.
  • Brodica d.o.o.
Hrvatska turistička zajednica