Nautička trgovina

Na samom ulazu u marinu, nalazi se izvrsno opremljena nautička trgovina s više od 10.000 artikala dostupnih i putem webshopa. Tu možete  pronaći sve što je neophodno za sigurnu plovidbu i ugodan boravak na brodu, te kvalitetno održavanje vašeg plovila.

Aktualno radno vrijeme trgovine.
Opskrbite se svim brodskim potrepštinama u našoj nautičkoj trgovini unutar marine u kojoj će svaki nautičar uživati u širokoj ponudi. Više od 10.000 proizvoda pregledajte online ili naručite putem webshopa, a savjet potražite kod iskusnih djelatnika trgovine.

Sve što vam je potrebno za održavanje i čišćenje broda i motora, kao i širok izbor opreme za plovilo i plovidbu, tekstilnih artikala i nautičkog posuđa te odjeće i obuće za jedrenje naći ćete u našoj nautičkoj trgovini.
U ponudi je i izrada predmeta pomoću 3D printera.
Naručiti možete i uslugu izrezivanja samoljepivih slova i brojaka, te logotipa i tako osvježiti izgled svog nautičkog ljubimca.
 
Marina Boutique posebna je sekcija u kojoj možete nabaviti artikle s prepoznatljivim brendom naše marine, kao uspomenu ili dar za prijatelje i rodbinu.
Za  kupnju proizvoda putem interneta posjetite web shop nautičke trgovine Marine Punat.
 
Tel. +385 51 654 303
commerce@marina-commerce.hr
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: