Čarter baze za najam plovila

U marini djeluje deset čarter kompanija. Pored jedrilica i katamarana, od kojih najmanja ima 30' a najveća 50', moguće je unajmiti i motorne brodove različitih tipova.
Krstarenje jadranskim otocima nije rezervirano samo za prekaljene moreplovce i brodovlasnike. Na plavu pučinu se možete uputiti i unajmljenim brodom.
Čarter omogućuje najam plovila i korištenje različitih tipova motornih brodova i jedrilica na području hrvatskog akvatorija. Plovilo možete unajmiti bez posade (bare boat) ili sa skipperom. Dobar skipper osigurat će da se na brodu možete potpuno opustiti i uživati u odmoru, neovisno o tome jeste li već iskusni nautičari s dozvolom za upravljanje jedrilicama i motornim brodovima ili vam je ovo prvi nautički odmor i potrebno vam je stručno vodstvo skippera.
U nastavku možete vidjeti sve čarter kompanije i njihove kontakte koji su smješteni unutar Marine Punat na Krku.
 
Otok Krk, najsjeverniji jadranski otok, predstavlja početak niza otoka na Jadranu, koje nautičari cijelog svijeta hvale i smatraju jednim do najljepših nautičkih akvatorija. Marina leži u prirodno zaštićenoj uvali, koja ja zaštićena od svih vjetrova te mnogi nautičari upravo ovdje započinju plovidbu, sa zaštićenog veza u Marini Punat.

Otkrijte ljepote Jadrana, iznajmite neku od jedrilica ili motornih brodova iz naših čarter baza u Marini Punat na otoku Krku.
 

Motorni brodovi

Jedrilice

footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: