Vrhunska sigurnost plovila

Uz prirodnu zaštićenost uvale i visoke standarde sustava za privezivanje i smještaj brodova na suhom, u marini  koristimo  i inovativan sustav nadzora brodova - PROACTIVE BOAT CARE koji vlasnicima plovila pruža osjećaj prisutnosti u svakom trenutku.
 
Kada ste kod kuće, želite u svakom trenutku biti sigurni da je s vašim vrijednim plovilom sve u redu i da je na sigurnom. Marina Punat to shvaća maksimalno ozbiljno te koristi najmodernije tehnologije i vodeća rješenja u svijetu nautike. U suradnji s partnerskom firmom Marina Cloud d.o.o.smo razvili čak dva inovativna sustava za sigurnost plovila  - Proactive Boat Care i Sense4Boat.

U sklopu usluge Proactive Boat Care, mornari marine svakodnevno obilaze  vezove i vode elektroničke zapise o prisutnosti i vanjskom stanju plovila vidljivog sa gata. Jednom tjedno mornari slikaju brod, a fotografija s kompletnim izvještajem o poduzetim aktivnostima kao što su: izmjena mooringa, zamjena konopa, namještanje bokobrana, pražnjenje nakupljene vode iz cerade i sl.  sustav šalje e-porukom na adresu klijenta. Vi možete putem  svog korisničkog portala na internetskim stranicama marine pristupiti arhivi fotografija i dobiti na uvid sveukupno poduzete radnje na brodu u prethodnom razdoblju.

sigurnost_u_marini_punat

Sustav Sense4Boat integrira pametne brodske senzore za dojavu vatre, dima, prodor vode, promjenu temperature i sl. sa sigurnosnim sustavom marine i mobilnom aplikacijom, te istovremeno upozorava vlasnika plovila i marinu u slučaju promjene zadanih parametara. Na taj način osoblje marine promptno može reagirati i spriječiti ili sanirati incident, a vlasnik je u realnom vremenu u toku sa svim događajima na plovilu. 

Marina Punat otvorenog je tipa, no cijelo područje marine pokriveno je video-nadzorom 24/7. Ulaz i promet unutar marine pod budnim su okom osiguranja, što omogućava neometano i slobodno kretanje klijenata, ali i visok stupanj sigurnosti u marini.

Oba sustava u području sigurnosti plovila inovacije  su Marine Punat u suradnji s partnerskom firmom Marina Cloud d.o.o. Marina Punat je zbog svog kontinuiranog rada na inovativnim i tehnološkim unapređenjima u nautici nagrađena 2020. godine za izniman doprinos razvoju nautike u Hrvatskoj. 
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe:
  • Marina Punat d.o.o.
  • Brodogradilište Punat d.o.o.
  • Marina Punat Hotel & Resort
  • Marina Commerce d.o.o.
  • Gajeta d.o.o.
  • Kvarner d.o.o.