Opskrba i partneri

U marini možete nabaviti sve što je vam je potrebno za vaš brod i bezbrižnu plovidbu, a gorivo možete natočiti na obližnjoj benzinskoj pumpi u Krku, udaljenoj 1,5 NM.
Kako biste tijekom boravka u marini bezbrižno uživali, pružamo vam potpunu opskrbu plovila. U marini i yacht servisu postoje dvije specijalizirane trgovine nautičkom opremom i dijelovima. Sve ostale potrepštine su vam također nadohvat ruke, čime štedimo vaše vrijeme, trud i mjesto u prtljažniku. Marina osim usluge veza i yacht servisa nudi i niz dodatnih usluga koje pružaju njeni ovlašteni ugovorni partneri. Marina Punat nudi vam, uz svoje partnere, kompletnu uslugu i opskrbu plovila.
 
Sve potrebne namirnice
Market marina
Market marina
Trgovina  u marini nudi odličan izbor prehrambenih artikala i svježih namirnica koje su vam potrebne za višednevni boravak u plovidbi.
Saznajte više
Nautička trgovina
Nautička trgovina
Na samom ulazu u marinu, nalazi se izvrsno opremljena nautička trgovina s više od 10.000 artikala dostupnih i putem webshopa. Tu možete  pronaći sve što je neophodno za sigurnu plovidbu i ugodan boravak na brodu, te kvalitetno održavanje vašeg plovila.

Aktualno radno vrijeme trgovine.
Saznajte više
Nautička trgovina
Rezervni dijelovi
Trgovina rezervnim dijelovima
Trgovina rezervnim dijelovima
Veliki izbor originalnih rezervnih dijelova svjetski renomiranih proizvođača
Saznajte više
Partneri
Partneri
U dobroj pripremi za sezonu će vam pomoći i naši kooperanti koji u marini imaju dozvolu za obavljanje djelatnosti.
Saznajte više
Za bezbrižnu plovidbu
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: