Blago gorkaste, odlično se slažu s raznim umacima i mesnim jelima, a klasično otočko jelo je nezaobilazna fritaja sa šparogama i pršutom.
Ove je godine u ponudi bogata juha od šparoga, tortelini punjeni skutom u umaku od šparoga i kozica, tagliatelle sa šparogama i sirom Grana padano, pileći medaljoni sa šparogama i pancetom.
Od ribljih jela preporučamo grdobinu sa šparogama i kozicama, bijeli brudet od oslića u žlahtini sa šparogama i povrćem.
Za desert preporučamo mascarpone s jagodama.
Tel. +385 (0)51 654 380
Ove je godine u ponudi bogata juha od šparoga, tortelini punjeni skutom u umaku od šparoga i kozica, tagliatelle sa šparogama i sirom Grana padano, pileći medaljoni sa šparogama i pancetom.
Od ribljih jela preporučamo grdobinu sa šparogama i kozicama, bijeli brudet od oslića u žlahtini sa šparogama i povrćem.
Za desert preporučamo mascarpone s jagodama.
Tel. +385 (0)51 654 380