Najbolja velika marina Hrvatske je na otoku Krku

Marina Punat proglašena je najboljom marinom Hrvatske u kategoriji velikih marina na Danima hrvatskog turizma održanima od 06.-08. listopada 2022. u Šibeniku. 

Renata Marević, direktorica Marine Punat, s ponosom je primila nagradu Hrvatske gospodarske komore „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“ za 2022. godinu, te se tom prilikom zahvalila sljedećim riječima: „Ovo je sjajno priznanje za grupaciju i sve naše partnere jer usluga koju pružamo gostima je naš zajednički proizvod prema našim nautičarima - ovim putem u ime članova društva i uprave upućujem veliko „Hvala!“ svim zaposlenima grupacije Marine Punat Grupa i povezanih društava te svim zaposlenima naših kooperantskih društava i ugovornih partnera.“

Marina Punat čest je laureat na Danima hrvatskog turizma – najstarija hrvatska marina u gotovo 60 godina poslovanja kontinuirano prednjači u inovacijama i razvoju nautičkog turizma, za što je čak tri puta dobila priznanje. Osim toga, u proteklih je dvadeset godina čak pet puta proglašena marinom godine, a ovo je sedmi put da je nagrađena kao najbolja marina u kategoriji velikih marina.

Rezultat je to kontinuiranih ulaganja u infrastrukturu i razvoj, te sigurnost marine, ali i brigu za okoliš, održivi razvoj i zadovoljstvo zaposlenika. Kako bi zadržala vodeće mjesto u nautičkom turizmu, u toku su značajne infrastrukturne investicije definirane vlastitim strateškim planom razvoja do 2030. – potpuna rekonstrukcija restorana Marina, te proširenje bazena za podizanje brodova i nabavka najsuvremenije dizalice za plovila do 500 t i širine do 16 m, jedine takve na sjevernom Jadranu.

Najveća marina sjevernog Jadrana dom je za više od 1400 plovila od kojih većina boravi kroz cijelu godinu, u moru ili na suhom vezu. Zbog izvrsne prometne povezanosti izrazito je popularna među nautičarima srednje Europe, pa iako se ne radi o zatvorenom nautičkom klubu, za godišnji vez i člansku iskaznicu postoji lista čekanja.
Dio je poslovne grupacije Marina Punat Grupa unutar koje posluju i Brodogradilište Punat, MP Hotel & Resort, trgovina  nautičkom opremom Marina Commerce i dr. koji, uz široku mrežu partnera i certificiranih stručnjaka ovlaštenih za rad u marini omogućavaju najširu paletu usluga za održavanje plovila i ugodan boravak u marini. Prema riječima dugogodišnjih klijenata, Marina Punat im je drugi dom.
 
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: