Zapošljavanje

Oduvijek smo smatrali kako su naša najveća vrijednost upravo kvalitetni ljudi, bez kojih niti jedan poslovni proces ne bi bio dovršen. Stoga smo neprestano u potrazi za odgovarajućim stručnim i motiviranim kadrovima, koji svoju karijeru žele graditi u specifičnoj branši nautičkog turizma. Prijavi se putem obrasca.

Ponuda poslova

Obrazac za posao

Marina Punat d.o.o. obrađuje Vaše osobne podatke u svrhe provedbe selekcijskog postupka i zasnivanja radnog odnosa. Uz Vašu privolu podatke s prijavnog obrasca, kao i životopise čuvamo u našoj bazi 18 mjeseci. Više informacija vezanih uz prikupljanje i obradu osobnih podataka možete saznati u dokumentu Informacije o obradi osobnih podataka , ili se možete obratiti službeniku za zaštitu osobnih podataka putem e-mail adrese.

Što nudimo zaposlenicima
Što nudimo zaposlenicima
Osobama koje nisu sa otoka i nemaju mogućnost smještaja, nudimo besplatan smještaj u sezoni.
Uz fiksnu plaću, naši radnici primaju sve pripadajuće dodatke (za smjenski rad, rad blagdanom, rad nedjeljom, putni trošak), a u slučaju nezgode su osigurani 24/7. Prilikom uvođenja u posao vodimo računa o treninzima i mentorstvu uz mogućnost osobnog i profesionalnog usavršavanja.
Rado ćemo zaposliti i studente u ljetnim mjesecima.
Saznajte više
Zašto odabrati posao u Marina Punat Grupi
Zašto odabrati posao u Marina Punat Grupi
Želja nam je osigurati zaposlenje ljudima s otoka Krka i okolice pa ukoliko ste zainteresirani za stalni ili povremeni posao u našoj tvrtki, pogledajte na kojim poslovima trenutno zapošljavamo.
Saznajte više
Prijavi se
Prijavi se
Oduvijek smo smatrali da su naša najveća vrijednost upravo kvalitetni ljudi, bez kojih niti jedan poslovni proces ne bi bio dovršen. Stoga smo neprestano u potrazi za odgovarajućim stručnim i motiviranim kadrovima, koji svoju karijeru žele graditi u specifičnoj branši nautičkog turizma.  
 
Saznajte više
Često postavljana pitanja
Često postavljana pitanja
Saznajte više
Prijavite se na naš Newsletter
Saznajte najnovije vijesti
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: