Zaštitite svoje plovilo u samo par klikova uz dodatne pogodnosti!

Tijekom zimskih mjeseci nastaje poseban rizik uslijed činjenice da plovilo manje koristite. U vrijeme mirovanja moguće su razne incidente situacije, od prodora vode i kuhanja baterija pa sve do onih ekstremnih, kao što je potonuće ili požar, što nitko od nas ne želi.

Objavljeno: 15. 10. 2020.
Svim ugovornim kupcima Marina Punat daruje 1 senzor za detekciju vode u kaljuži i 1 senzor za nadzor temperature u motornom prostoru uz ugradnju po povlaštenim cijenama!
 
U suradnji s našim partnerima SENSE4BOAT i YACHT SERVISOM Brodogradilišta Punat, nudimo Vam jedinstveno rješenje za nadzor vašeg plovila pomoću pametnih senzora. 

Ugradnja senzora po povlaštenim cijenama traje do 31.12.2020. Pored toga imate besplatno korištenje pretplate senzora prvih 90 dana, nakon toga slijedi godišnja pretplata prema cjeniku.

Uštedite do 30% godišnje kasko premije!
Ugradnjom senzora za detekciju visoke temperature i prodora vode značajno umanjujete rizik kojem je Vaše plovilo izloženo. Kvalitetu našeg rješenja prepoznale su i vodeće osiguravajuće kuće u regiji pa vam osiguravaju do 30% popusta na godišnju kasko premiju. 
Više informacija... 

Što trebate učiniti kako biste iskoristili ovu posebnu ponudu?
Samo kliknite na neku od opcija i naručite željenu uslugu.
Djelatnici Yacht Servisa izvršit će ugradnju u najkraćem roku, uz preduvjet da se ključ plovila nalazi u kontrolnom centru marine

 
Ova ponuda se ne odnosi na vlasnike/korisnike plovila koji svojim plovilima obavljaju gospodarsku djelatnost iznajmljivanja i pružanja usluga smještaja – charter ili neku drugu gospodarsku djelatnost.
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: