Potpomažemo rad jedriličarskog kluba

Marina Punat već godinama izdašno potpomaže rad jedriličarskog kluba - JK Punat, podržava treninge i natjecanja mladih jedriličara od klasama Optimist i Ilca. Jedriličarski klub trenutno broji 27 aktivnih članova jedriličara u dobi od 10 do 17 godina, koji jedre na osam Optimista i tri Ilca jedrilice.
Mladi jedriličari sudjeluju na brojnim regatama u regiji, za što im je potrebna pomoć zajednice. Znate li da se i vi možete učlaniti u financiranje kluba? Uplatom simbolične članarine od 15 € godišnje, pomoći ćete u realizaciji sportskih projekata. Donacije su također dobrodošle.

JK Punat svake godine u svibnju organizira klupsku regatu krstaša „Croatia Cup“ pa vas pozivamo da se uključite, ukoliko imate jedrilicu i želite opušteno takmičenje u akvatoriju Kvarnerića. Regata je ove godine u subotu, 27. svibnja.

Djeca jedriličari se takmiče u vrijeme ljetnih praznika pa je tako svake godine u kolovozu Puntarska draga puna malih jedara Optimista koji jedre na regati „Kup Košljun“. Ta će regata ove godine biti 5. i 6. kolovoza.

Ukoliko u ljetnim mjesecima dolazite u marinu s djecom koja vole jedrenje ili žele naučiti jedriti, mogu se uključiti u školu jedrenja koju organizira JK Punat. Točne termine i cijene moći ćete potražiti na stranici kluba.
 
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: