Ljeto je pred vratima!

Brodu je mjesto na moru, u plovidbi, među valovima i jatima riba. Kada to nije slučaj, znači da su se dogodile neke posebne okolnosti koje priječe bezbrižnu plovidbu.
Često vlasnici zaborave da je dobra priprema za sezonu jednako važna kao spremanje broda za mirovanje tijekom zime. Jeste li se zapitali što ste možda zaboravili propustiti učiniti, na čemu ste nastojali uštedjeti, što ste preskočili kod pripreme broda?

Sigurnost brodova, ljudi i imovine za nas je vrlo važna zadaća pa ne čudi stoga što vas stalno podsjećamo na važnost dobre pripreme i stručnu pomoć koju kod nas možete dobiti.

Priprema plovila za sezonu, ili kako to volimo reći proljetni servis, ovisi o tome koliko je dobro brod pripremljen za zimovanje. Obvezne tehničke pripreme, dekonzervacija motora i puštanje u pogon, zamjena cinkova, kontrola i uređenje podvodnih ventila, kontrola elektro-instalacija  i uređaja,  obnavljanje antivegetativnog premaza na podvodnom dijelu, kao i kozmetičke zahvate, čišćenje, pranje i poliranje bokova, nadgrađa, tikovine i inoxa, preporučamo napraviti na vrijeme kako biste izbjegli nepotrebna čekanja i nervozu.

Stoga sačuvajte svoje dragocjeno vrijeme, radove koje ne možete ili ne želite napraviti sami, povjerite ih našem yacht servisu ili našim ovlaštenim ugovornim kooperantima. Stručno i ljubazno osoblje rado će vas savjetovati i osigurati vam bezbrižnu  plovidbu i odmor.

yacht-service@marina-punat.hr
 
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: