Stalno poboljšavamo infrastrukturu

Cilj nam je zadržati vodeće mjesto u nautičkom poslovanju, podizanjem kvaliteta usluge na svim razinama i daljnjim razvojem marine u postojećim okvirima te na principima održivosti, kao i do sada.
Tijekom zime je obnovljena zadnja dionica vodovoda u zoni A i to uz šetnicu od gata A5 do A1. Time je završena zamjena vodovodnih cijevi po cijeloj dužini marine. Postavljamo novi asfalt ispred recepcije i bistroa 9 bofora.

Parkinga uvijek nedostaje te smo se odlučili povećati parkirne površine blizu hotela Kanajt. Isto tako pripremamo novu poziciju za parkiranje kampera naših rezidenata izvan marine, budući da marina nije registrirana za djelatnost kampiranja.

Kako bi naši rezidenti, čarter i dnevni gosti što jednostavnije mogli koristiti memberhip (Marina Club) kartice i listiće za parkiranje (ticket), uskoro uvodimo sustav prepoznavanja registracijskih tablica prilikom ulaza i izlaza iz marine. To znači da sustav prepoznaje određenu automobilsku registraciju prilikom korištenja membership kartice ili kod povlačenja listića za parking. Vozilom kojim je gost ušao u marinu treba isto tako izaći. 
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: