Proactive Boat Care

Inovacija, koja je idejno začeta u Marini Punat, vlasnicima ugovornih brodova omogućava uvid u nadzor i aktivnosti koje mornari marine dnevno provode na plovilu. Kroz tjedne izvještaje vlasnicima šaljemo pregled aktivnosti te posljednju fotografiju broda, a sada imamo i dodatnu uslugu.
PROACTIVE BOAT CARE
BASIC
 
Mornari marine svakodnevno obilaze vezove i vode elektroničke zapise o prisutnosti i vanjskom stanju plovila, vidljivog s gata. Jednom tjedno naši mornari slikaju brod, i redovito svakog tjedna šalju vlasniku broda fotografiju plovila na vezu s kompletnim izvještajem o poduzetim aktivnostima u proteklih sedam dana.
Izvještaj stiže putem e-poruke, a od nedavna i putem mobilne aplikacije marine.  Mobilna aplikacija omogućuje pristup arhivi fotografija u prethodnom razdoblju i nudi pregled određenih kamera u marini. 
Ova usluga je GRATIS i odmah od početka primjene je uključena u cijenu veza.

Što NOVOG nudimo?

PROACTIVE BOAT CARE
PLUS

Kroz PROACTIVE BOAT CARE PLUS uslugu omogućavamo uvid u unutrašnjost broda. Fotografiramo brod iznutra i dostavljamo fotografije kako bi vlasnici imali više informacija o stanju plovila.
Evo što usluga obuhvaća:
Jednu fotografiju motornog prostora
Jednu fotografiju kaljuže
Dvije fotografije unutrašnjosti plovila
Jednu fotografiju cerade ili jedrilja

Dok mornari fotografiraju brod, ujedno dodatno rade i PROVJETRAVANJE BRODA.
 
Uslugu fotografiranja plovila i provjetravanja radimo jednom mjesečno, nakon primljenog  naloga, u razdoblju kad to dopuštaju vremenski uvjeti.  
Više o tome pročitajte OVDJE.
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe:
  • Marina Punat d.o.o.
  • Brodogradilište Punat d.o.o.
  • Marina Punat Hotel & Resort
  • Marina Commerce d.o.o.
  • Gajeta d.o.o.
  • Kvarner d.o.o.
  • Brodica d.o.o.