Omogućite si najbolji pogled na brod

Briga o brodovima ne prestaje bez obzira na ovo posebno stanje uzrokovano korona virusom. Naše službe redovno obilaze vaša plovila i stalno nadziru što se događa na vezu, a svjesni smo da zbog trenutnih ograničenja ne možete putovati u Hrvatsku.
Zbog toga smo vam  omogućili najbolji pogled na svoj brod kroz novu aplikaciju Marine Punat.

Preuzmite besplatnu mobilnu aplikaciju preko trgovine Google Play ili App Store i pratite aktivnosti mornara direktno u realnom vremenu. Live web cam prikaz marine i podaci s naše meteo stanice sada su vam također dostupni u ovoj aplikaciji.
 
Sa novom mobilnom aplikacijom svim ugovornim kupcima marine osigurali smo pristup  našim web kamerama budući da će uskoro na internetskim stranicama marine biti vidljivo samo nekoliko panoramskih prikaza.

Dajemo kratke upute za preuzimanje i aktivaciju mobilne aplikacije Marine Punat:

Preuzmite na vašem telefonu mobilnu aplikaciju sa servisa Google Play Store (Android) ili Apple App Store (iPhone).
 
1.
Pokrenite mobilnu aplikaciju na vašem telefonu. Vidjet ćete naslovnu stranicu.
2.
Pritisnite gumb Zatraži pristup te u polje email unesite vašu email adresu.
3.
Na navedenu email adresu ćete unutar nekoliko minuta dobiti email s aktivacijskim linkom. Otvorite email na vašem pametnom telefonu te pritisnite na aktivacijski link.
4.
Nakon pritiska na aktivacijski link, vaš će račun biti kreiran te možete započeti s korištenjem mobilne aplikacije Marine Punat.

 

 

 

 
 
Napomena: Izuzetno je važno da unesete istu email adresu koja je povezana s vašim ugovorom za vez, u suprotnom sistem neće moći prepoznati email adresu i neće vas povezati s vašim ugovorom / brodom.
Važno: Ukoliko email otvorite na drugom uređaju, povezivanje neće uspjeti.
 

Ukoliko vas sustav preusmjeri na prvu stranicu aplikacije na kojoj imate samo mogućnost ponovnog traženja pristupa, deinstalirajte i ponovno instalirajte aplikaciju te aktivirajte korisnički profil.

Iskoristite moderne tehnologije i u udobnosti svoga doma pratite što se događa na vašem brodu u realnom vremenu. 
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe:
  • Marina Punat d.o.o.
  • Brodogradilište Punat d.o.o.
  • Marina Punat Hotel & Resort
  • Marina Commerce d.o.o.
  • Gajeta d.o.o.
  • Kvarner d.o.o.