Sigurnost prije svega

Zbog novonastale zahtjevne i nepoznate situacije vezane uz širenje virusa COVID – 19 s kojom smo svi suočeni, u Marini Punat poduzimamo niz preventivnih i zaštitnih mjera.

Objavljeno: 17. 3. 2020.
 
Sigurnost i zdravlje naših gostiju, zaposlenika i partnera (kooperanata) imaju kao i uvijek najveći prioritet.
Naši timovi naporno rade kako biste mogli, nadamo se uskoro, i dalje uživati u svom brodu. Ali kao što znate, situacija se svakodnevno mijenja. Pažljivo pratimo i slijedimo vladine savjete.
 
Naši zaposlenici će, kao i do sada, rado odgovoriti na vaše upite putem telefona ili e-pošte.
SLUŽBA MORNARA I KONTROLNI CENTAR SU NA RASPOLAGANJU  24/7 pa ukoliko boravite u našoj marini, molimo slijedite upute dobivene od naših mornara.
Pizzeria 9 bofora, Restoran marina, Nautička trgovina, trgovina rezervnim dijelovima i market  će do daljnjeg biti zatvoreni, ali mi se i dalje pripremamo da vas u novoj sezoni pozdravimo u našoj marini.
Na raspolaganju vam je dio sanitarija za muškarce na sjeveru te sanitarije u zgradi yacht servisa i to od 8 do 16 sati.

Molimo vas da se pridržavate uputa koje ste dobili prilikom prelaska granice.
Pozivamo vas da redovito pratite novosti u svojoj zemlji, a više informacija o trenutnom stanju u Hrvatskoj pogledajte OVDJE.
Upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo pratite također na internetskim stranicama.

Donosimo i PREPORUKU Ministarstva mora, prometa i infrastrukture za postupanje nautičara i marina vezano uz epidemiju koronavirusa.

Od nedavno je na snazi Odluka o zabrani napuštanja prebivališta. Tko i u kojim slučajevima izdaje potrebnu propusnicu, pročitajte OVDJE.

Radi zaštite građana od bolesti COVID-19 za vrijeme epidemije, Vlada RH je donijela Uredbu o zatvaranju stalnih graničnih prijelaza za međunarodni promet putnika te o odgađanju otvaranja sezonskih graničnih prijelaza. Više o tome pročitajte OVDJE.

Želimo vam dobro zdravlje i zahvaljujemo na razumijevanju u ovim posebnim okolnostima.

Vaš tim Marine Punat
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: