Rezervirajte što prije termin u yacht-servisu

Zimski mjeseci brzo prolaze i ostaje sve manje vremena za kvalitetnu pripremu broda za nadolazeću sezonu. Ako ste nakon plovidbe uredno pospremili brod i učinili sve što je potrebno za bezbrižno prezimljavanje, sezonu biste trebali dočekati spremni.

Objavljeno: 21. 1. 2020.
Vjerojatno ste već najavili i dogovorili sve potrebne radove. Ako niste, zadnji je čas da to učinite jer uskoro slijede gužve u našoj servisnoj zoni i neće uvijek biti moguće dobiti mehaničara, električara, stolara, rezervne dijelove, termin dizalice...

Podsjećamo, sve radove nanošenja antivegetativnog premaza (antifoulinga), bojanja, brušenja, strojnog poliranja, kao i slične radove na plovilu koji stvaraju buku i moguću štetu od zaprljanja, moguće je izvoditi samo u zoni servisa.  Zbog velikog broja gostiju, plovila i vozila u marini raste broj šteta od zaprljanja,  povećava se buka. Sigurni smo da ni Vi ne biste voljeli slušati zvuk brusilice ili polirke u dane Vašeg odmora u marini ili u Brodici.

Ugovorni partneri Marina Punat Grupe, koji imaju godišnji ugovor o vezu s Marinom Punat d.o.o. ili Brodicom d.o.o., i dalje ostvaruju popust od 50% na dnevni i mjesečni smještaj na kopnu od 1.1. do 29. 2. te zatim od 1. 7. do 31. 12.

Upravo zbog izvođenja radova tu je servisna zona, a za pravovremenu pripremu prije sezone plovidbe važno je  što prije kontaktirati yacht service i već sada ugovoriti mjesto u servisnoj zoni, potrebne radove i termine.

Podizanje ili puštanje broda u more naručite što prije, kako biste osigurali željeni termin.
 
Tel. +385 51 654 120
yacht-service@marina-punat.hr
 
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe:
  • Marina Punat d.o.o.
  • Brodogradilište Punat d.o.o.
  • Marina Punat Hotel & Resort
  • Marina Commerce d.o.o.
  • Gajeta d.o.o.
  • Kvarner d.o.o.