Posjetite naše nove partnere - eko trgovinu KuSshh

Organski uzgoj i udaljenost od gradske vreve tajni su recept za prirodnu kozmetiku i pića KUSSHH, proizvedena od ljekovitog bilja ekološki uzgojenog u tišini otoka Krka.
Prirodna kozmetika obuhvaća široku paletu proizvoda za njegu kože - sapune, kreme, balzame i hidrolate te eterična ulja, prigodno dostupni i u poklon paketu kako bi vam olakšali izbor.
Osim za našu njegu, postoji i linija prirodne kozmetike za kućne ljubimce, a posebno zanimljiv je sprej protiv buha na bazi eteričnog ulja lavandina.

KuSshh maslinova ulja, uz klasično, dolaze i u varijantama aromatiziranima limunom, narančom, mediteranskim biljem ili chilli papričicom.
Osim rakija od smilja, među alkoholnim pićima zanimljiva je i rakija od kadulje (KuSshh rakija od kuša), a neobični su i liker od crne masline i liker od lavande.

Posjetite prodajna mjesta KuSshh u gradu Krku i u Vrbniku, a više informacija o radnom vremenu i ponudi potražite na web stranicama

Uz Marina Punat Membership Card ostvarite 10% popusta za svaku kupnju ukupne vrijednosti preko 15 EUR u KuSshh trgovinama i webshopu.
 
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: