Kuhano vino i cimet u 9 bofora

Bistro&pizzeria radi cijelu zimu već od 7:30 pa do 22 sata.

Tijekom prosinca pečemo keksiće s cimetom koji uz kuhano vino upotpunjuju blagdanski ugođaj.                    
Na Silvestrovo, točno u podne, otvaramo prvo boce pjenušca pa dođite nazdraviti novoj godini uz živu glazbu sve do 18 sati. 

Objavljeno: 2. 12. 2019.

Svakodnevno možete uživati u toplom doručku sve do 11 sati, a nakon toga pripremamo odličnu dnevnu ponudu od 12 do 15 sati za ručak.

Velik izbor pizza garantira da u Puntu nećete ostati gladni, a od sredine prosinca pripremamo i kruh s čvarcima uz izvrsne krčke kobasice, pršut i sir. Na meniju će biti i klasične sarme, krčke kobasice s kiselim kupusom, domaća tjestenina s gulašom.

Tu smo za vas svaki dan od 7:30 do 22 sata, dobar tek!
 
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: