Koje su mogućnosti za parkiranje vozila?

Marina ima mjesta za oko 700 vozila, na platoima uz more, iznad garaža, kao i ispod hotela Kanajt. U tim zonama uvijek možete naći slobodno mjesto za parkiranje svog vozila.
U špici se sezone ipak traži mjesto više, unatoč proširenju parkirnih površina. Zbog toga smo korisnicima usluge DRY DOCK, DRY BERTH i DRY MARINA parkiranje vozila na mjestu suhog veza.

Naši dnevni i tranzitni posjetitelji, kao i čarter gosti mogu parkirati svoj automobil nešto povoljnije na prostoru ispod hotela Kanajt. Naplata na tom parkingu je na dnevnoj bazi, a platiti možete na parkomatima u marini.

Svake godine se trudimo povećati broj parkirnih mjesta, jer smo svjesni kako se u špici sezone, kada imamo najveći broj posjetitelja, traži parking mjesto više. Kako bismo što bolje organizirali ovu prijeko potrebnu uslugu, omogućili smo korisnicima usluge DRY DOCK parkiranje vozila na ugovornom mjestu broda, za vrijeme dok je plovilo u moru.

Posljednjih godina zamijećen je trend povećanja dolazaka gostiju vozilima, uslijed čega smo bili primorani na manju reorganizaciju parkiranja. Vozila korisnika usluge DRY MARINA i DRY BERTH u suhoj marini ostaju parkirana uz plovilo na ugovorenom suhom vezu, odnosno na ugovornoj  poziciji toga plovila dok se ono nalazi u moru.
Naravno da je pristup vozilom u marinu do mora moguć kao i do sada, s tome da koristite besplatnih sat vremena za parkiranje, a nakon toga vraćate vozilo na ugovorno mjesto u suhu marinu.

Podsjećamo, kako marina  nema registriranu djelatnost kampirališta, kamp-kućice ne možemo  primati  na  području  marine. Za kampere, koje koristite kao osobna vozila, previđeno je parkiralište na platou iznad garaža. Boravak u njima nije dozvoljen, a kamperi i karavani ni u kom slučaju ne smiju biti prikopčani na struju. 
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: