Floating Holiday Home

Prvi brod-apartman u Hrvatskoj već se nalazi u marini. U tijeku je opremanje prostora i priključenje na našu vodovodnu i električnu mrežu.

Objavljeno: 6. 6. 2018.
Apartman se nalazi na početku gata C3, lako je i brzo dostupan. U blizini je zona za kratko zaustavljanje gdje možete iskrcati stvari koristeći naša kolica za prtljagu. Parkirati možete u marini, na nekom od slobodnih parkirnih mjesta, i to besplatno.
Za goste koji dolaze avionom u Zračnu luku Rijeka smo organizirali i besplatan prijevoz.
 
U obližnjem marketu u marini možete nabaviti svježe namjernice i piće, a centar mjesta je udaljen svega 5 minuta vožnje biciklima koje možete unajmiti u marini.
Ako pak ne želite sami kuhati u vrijeme odmora, u srcu marine se nalazi izvrstan a la carte restoran Marina te bistro & pizzerija 9 bofora s odličnom ponudom malih brzih jela.

Iskoristite maksimalno slobodno vrijeme jer vam je na raspolaganju bazen te wellness hotela Kanajt, kao i fitness studio, udaljen svega stotinjak metara od vašeg smještaja.
Ukoliko pak želite na kupanje, mali gumenjak s veslima za što ne morate imati dozvolu je spreman, a dodatno možete iznajmiti i vanbrodski motor. Za one koji žele na plažu nudimo organizirani prijevoz do beach kluba Medane.

Apartman je opremljen tv uređajem, a ima i besplatan WiFi signal.

Cijene možete pogledati ovdje.
 
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: