Mi brinemo o sigurnosti vašeg broda

Pandemija Corona virusa u samo je nekoliko tjedana temeljito promijenila način kako živimo i suočila nas sa nevjerojatnim izazovima na koje se bilo gotovo nemoguće pripremiti. Doslovno je svaki aspekt naših života pogođen ovom pandemijom i to na globalnoj razini.
Razmišljajući kako se prilagoditi novonastaloj situaciji i olakšati vam barem one brige koje se odnose na vaše plovilo, MARINA PUNAT i BRODOGRADILIŠTE PUNAT su pokrenuli akciju kroz koju vam nudimo posebne mjere pomoću kojih možete još bolje zaštiti vaše plovilo dok vas nema u marini, u suradnji sa našim partnerom MARINA CLOUD pomoću SENSE4BOAT sustava.

IMATE PRAVO NA PAMETNE SENSE4BOAT SENZORE ZA DIM I KALJUŽU: Budući da je sigurnost svih plovila u marini naš zajednički cilj, ugovorni brodovi (osim plovila koja obavljaju gospodarsku djelatnost - čarter), imaju pravo na besplatne senzore za detekciju prodora vode, dima ili rizične temperature. U slučaju alarma, ovaj inovativan sustav obavijest šalje vlasniku plovila, ali istovremeno  ovu obavijest dobiva i kontrolni centar marine, kako bi mornari mogli poduzeti sve što je u njihovoj moći za umanjivanje moguće štete na Vašem brodu. Pametne senzore dobivate na dar od MARINE PUNAT odnosno SUHE MARINE BRODICA ili BRODOGRADILIŠTA PUNAT, ovisno o ugovoru za vez, a pretplatu plaćate prema cjeniku SENSE4BOAT.    

BESPLATNA UGRADNJA SENSE4BOAT SENZORA: vaše SENSE4BOAT senzore će ovlašteni električar BRODOGRADILIŠTA PUNAT besplatno i samostalno ugraditi na vaše plovilo, narudžbu možete predati OVDJE. Preduvjet je naravno da se ključ vašeg plovila nalazi u Marini Punat. Uz senzor baterija, električari Brodogradilišta Punat će vam također besplatno ugraditi senzor dima i kaljuže koji kao ugovorni kupac dobivate od marine na poklon.

GRATIS 3 MJESECA PREPLATE ZA SENZOR BATERIJE: Naš partner vam za SENSE4BOAT  senzore za prva tri mjeseca korištenja senzora za praćenje baterija neće zaračunati pretplatu. Svim postojećim kupcima koji su već platili godišnju pretplatu SENSE4BOAT za senzore baterija Marina Cloud d.o.o. daje dodatna 3 mjeseca gratis.

Posebno sada u ovim kriznim vremenima senzori nam mogu biti od velike koristi u vršenju nadzora vaših brodova. Opremite svoje plovilo pametnim senzorima koji nam pomažu u zajedničkom cilju - sigurnosti vašeg plovila.

Besplatna aplikacija za nadzor vaših senzora
Uz pomoć mobilne aplikacije SENSE4BOAT možete upravljati svim senzorima, pristupati njihovim mjerenjima te provjeriti evidenciju svih upozorenja. Aplikacija je vrlo jednostavna i intuitivna za korištenje.
Senzore možete naručiti preko SENSE4BOAT web trgovine.

BESPLATNO PRIKLJUČENJE PLOVILA NA STRUJU ZA BRODOVE U MORU do 30.6.: Djelatnici MARINE PUNAT će do kraja lipnja o.g. besplatno priključivati plovilo na struju prema informacijama koje dobiju od senzora i sukladno objavljenim uvjetima Marine Punat, od kojih ističemo kao najbitnije preduvjete ugrađene SENSE4BOAT senzore baterije i senzor dima te da se plovilo nalazi u moru, tehnički potpuno ispravno te pripremljeno za punjenje (spreman kabel, osigurači). 

USLUGA PUNJENJA BATERIJA ZA PLOVILA NA KOPNU: električari Yacht Servisa BRODOGRADILIŠTA PUNAT mogu Vam pružiti uslugu nadziranog punjenja baterija na brodu ili u servisu, detaljnije informacije možete zatražiti  OVDJE.  


Ova ponuda se ne odnosi na vlasnike/korisnike plovila koji svojim plovilima obavljaju gospodarsku djelatnost iznajmljivanja i pružanja usluga smještaja – charter ili neku drugu gospodarsku djelatnost.
 
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe:
  • Marina Punat d.o.o.
  • Brodogradilište Punat d.o.o.
  • Marina Punat Hotel & Resort
  • Marina Commerce d.o.o.
  • Gajeta d.o.o.
  • Kvarner d.o.o.
  • Brodica d.o.o.
Hrvatska turistička zajednica