Dajemo senzore ugovornim kupcima

Budući da je sigurnost svih plovila u marini naš zajednički cilj, ugovorni brodovi (osim plovila koja obavljaju gospodarsku djelatnost - čarter), imaju pravo na besplatne senzore za detekciju prodora vode, dima ili rizične temperature.

Objavljeno: 21. 4. 2020.
Marina u Puntu prva u svijetu koristi integrirani sustav pametnih senzora SENSE4BOAT koji detektiraju prodor vode, pojavu dima i rizično visoke temperature te nadziru baterije na brodu.

U slučaju alarma, obavijest o tome će dobiti vlasnik plovila, ali prvenstveno marina koja može poduzeti potrebne radnje kako bi zaštitila vrijednu imovinu.

Marina Cloud SENSE4BOAT je INOVATIVAN i razlikuje se od ostalih sustava po tome što istovremeno upozorava vlasnika broda i marinu na rizična ili nesukladna stanja. U Marini Punat ovu obavijest dobiva kontrolni centar, kako bi mornari mogli poduzeti sve što je potrebno za zaštitu ugroženog plovila.

Budući da je sigurnost svih plovila u marini naš zajednički cilj, ugovorni brodovi (osim plovila koja obavljaju gospodarsku djelatnost - čarter), imaju pravo na besplatne senzore za detekciju prodora vode, dima ili rizične temperature, i to:

— senzor za kaljužu
— senzor dima (jedrilice) ili  senzor visoke temperature (motorni brodovi)

Pametne senzore dobivate na poklon od marine, a pretplatu plaćate prema cjeniku SENSE4BOAT.

PRVI U SVIJETU KORISTIMO SUSTAV SENZORA KOJI POVEZUJU BROD, VLASNIKA I MARINU ZA PREVENCIJU RIZIKA OD POŽARA I POTONUĆA.
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe:
  • Marina Punat d.o.o.
  • Brodogradilište Punat d.o.o.
  • Marina Punat Hotel & Resort
  • Marina Commerce d.o.o.
  • Gajeta d.o.o.
  • Kvarner d.o.o.