Koje radove naručiti u Yacht Servisu

U našoj sestrinskoj tvrtki – Brodogradilištu Punat - članici Marina Punat Grupe, možete naručiti većinu potrebnih radova: popravak, preinake i održavanje plovila, popravak brodske mehanike,  radove na elektroopremi i elektronici, pjeskarenje recikliranim staklom, usluge dizalice, travel-lifta i navoza. U sklopu brodogradilišta postoji prodaja, servis i ugradnja motora te rezervnih dijelova.
 

Zbog mogućnosti nižih temperatura potrebno je poduzeti sve korake kako bi motori i ostala oprema plovila ostala u dobrom stanju tijekom zimskog perioda. Kod plovila koja se nalaze u moru preporučamo mjesečno paljenje motora i generatora jer se time ujedno pune i akumulatori broda. Za plovila koja zimuju na kopnu preporučamo pravilno konzerviranje motora.

Serviser će prilikom dolaska na brod obaviti detaljan pregled motornog prostora i svih elemenata u njemu, napraviti popis nužnih radova ili popravaka koje bi trebalo eventualno napraviti kako bi slijedeća sezona prošla bez kvarova. Vlasnike plovila na kojima se nalaze motori većih snaga podsjećamo da je proizvođač motora, upravo zbog redovnog održavanja motora propisao izvođenje određenih kontrola, čišćenja ili zamjene određenih elemenata ovisno o broju radnih sati ili protekom određenog vremenskog perioda, a sve kako bi motor i dalje funkcionirao ispravno.

Ukoliko ste primijetili neku nepravilnost u radu motora ili bilo kojeg elementa u motornom prostoru vašeg plovila, sada je pravo vrijeme da se otklone svi nedostaci za čije je rješavanje potrebno nešto više vremena. Prava je šteta trošiti vrijeme na takve radove pred sezonu, kada plovilo želite koristiti jedino za odmor i užitak. Naš tim će se pobrinuti upravo za to da brod možete početi koristiti već prvog dana odmora. Obzirom na raznolikost motora te pogonskih sistema, vrlo je teško u nekoliko riječi opisati sve radove koje se preporučaju za određeno plovilo. Zato vam naš tim stručnjaka stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

Recepcija - Yacht service +385(0)51 654 120
yacht-service@marina-punat.hr

Trgovina rezervnih dijelova za motore +385 51 654 312
zoran.vulin@brodogradiliste-punat.hr

footer-logo
Članice Marina Punat Grupe:
  • Marina Punat d.o.o.
  • Brodogradilište Punat d.o.o.
  • Marina Punat Hotel & Resort
  • Marina Commerce d.o.o.
  • Gajeta d.o.o.
  • Kvarner d.o.o.
  • Brodica d.o.o.