Novi restoran Marina

U listopadu 2022. restoran je do temelja srušen, a na njegovom mjestu je, u manje od godinu dana, poput feniksa iznikao novi i suvremeniji objekt, konceptom i dizajnom prilagođen novom mileniju.

 
Ukupan broj mjesta nije se značajno povećao – kapacitet je do 300 osoba, no prostor je razdijeljen na dvije etaže te više tematskih i funkcionalnih cjelina, kako bi pružio ugodniji i intimniji doživljaj.
Prizemlje restorana s natkrivenom i otkrivenom terasom idealno je za ispijanje jutarnje kave u neposrednoj blizini mora, te za brunch i lagane večere.

Najljepši pogled i ugođaj intimnije atmosfere pronaći ćete na katu – restoran diskretne elegancije prima do 60 osoba, a iz restorana i sa terase otvara se spektakularan pogled na Puntarsku dragu i gatove, te luksuzne jahte uz promenadu.

Novost je polivalentna dvorana kapaciteta oko 80 osoba, namijenjena poslovnim skupovima ili manjim privatnim proslavama, a u kombinaciji s restoranom idealna je za team buildinge, PR i druge evente, te obiteljske proslave ili vjenčanja.

Niz je šarmantnih iznenađenja u svakom kutu obnovljenog restorana Marina, poput velike lounge zone sa separeima okruženima vodom smještena na južnoj strani terase, zatim sjajno opremljeno i ograđeno dječje igralište ušuškano iza lounge zone, te poseban kutak za susrete i čekanje, udobno uređen u prizemlju restorana.

Pogledajte što smo novoga pripremili za vas!

Izbor jela za doručak.

Novosti za ručak ili večeru.

Izbor pića i vinska karta."Štiva" - glavna sala


"Bava" - terasa s pogledom na gatove


"Tramuntana" - mala konferencijska sala


"Tambuć" - lounge bar s vodenim atrakcijama

     
 

footer-logo
Članice Marina Punat Grupe: