PROACTIVE BOAT CARE PLUS

Daleko ste od broda, želite znati što se događa - omogućite si pogled na brod “iznutra”

 
Što već sada imate?
Jednom tjedno 1 fotografija broda na vezu – provjereno pouzdana i sve ovo vrijeme besplatna PROACTIVE BOAT CARE BASIC usluga

 
Mi u marini Punat već od prije nekoliko godina PRVI i JEDINI u svijetu koristimo inovativan sustav kontrole za brodove - PROACTIVE BOAT CARE BASIC. Kada ste kod kuće, želite biti sigurni da je s Vašim vrijednim plovilom sve u redu i da je na sigurnom. Mi to shvaćamo vrlo profesionalno te koristimo najmodernije tehnologije i inovativna rješenja proizašla iz vlastitog iskustva dugog gotovo šest desetljeća. Mornari marine svakodnevno obilaze vezove i vode elektroničke zapise o prisutnosti i vanjskom stanju plovila, vidljivog s gata. Jednom tjedno naši mornari slikaju brod, a Vi redovito svakog tjedna dohvaćate  fotografiju Vašeg broda na vezu s kompletnim izvještajem o poduzetim aktivnostima u proteklih sedam dana, putem mobilne Marina Punat aplikacije i/ili ju dobijete e-porukom.  Mobilna aplikacija omogućuje Vam i pristup arhivi fotografija u prethodnom razdoblju. Ovu uslugu Vam cijelo ovo vrijeme vršimo GRATIS. Odmah od početka primjene, ona je uključena u cijenu koju plaćate za vez.
 
Što Vam NOVOG nudimo?
PROACTIVE BOAT CARE PLUS

 
Jedna fotografija broda izvana možda Vam nije dovoljna. Ne možete doći u marinu, a trebate informaciju o tome kako brod sada izgleda iznutra, dok Vas nema?
 
Imamo rješenje i za to. Nudimo Vam još jednu dodatnu uslugu.
Kroz PROACTIVE BOAT CARE PLUS uslugu ćemo Vam omogućiti uvid u unutrašnjost broda! Fotografirat ćemo Vaš brod iznutra i dostaviti Vam fotografije kako biste imali više informacija o stanju Vašeg plovila.
Evo što usluga obuhvaća:
Jednu fotografiju motornog prostora
Jednu fotografiju kaljuže
Dvije fotografije unutrašnjosti plovila
Jednu fotografiju cerade ili jedrilja

Dok fotografiramo Vaš brod, ujedno ćemo za Vas dodatno izvršiti i PROVJETRAVANJE BRODA!  
 
Uslugu fotografiranja plovila i provjetravanja radimo jednom mjesečno, nakon Vašeg naloga, u razdoblju kad to dopuštaju vremenski uvjeti.  
 
Kako to radimo?
 
Naravno, i Vi i mi osjećat ćemo se bolje ako Vam odmah na početku jasno objavimo pod kojim uvjetima ćemo fotografirati i provjetriti Vaš brod. Osnovni uvjet za prihvat naloga za uslugu PROACTIVE BOAT CARE PLUS jest deponiran rezervni komplet ključeva Vašeg broda u kontrolnom centru Marine Punat. Uslugu fotografiranja i provjetravanja izvršit ćemo u jednom danu i to isključivo i samo za lijepog i suhog vremena.
 
Naš mornar  ulazi u plovilo na način da obuva zaštitu na obuću.  Za provjetravanje otvaramo samo ulazna vrata u kabinu. Mornar fotografira prostore koje smo gore nabrojali te elektronski potvrđuje izvršenje aktivnosti pregleda i provjetravanja broda. Fotografije se automatski arhiviraju u Vašoj Marina Punat mobilnoj aplikaciji. Brod nakon fotografiranja i provjetravanja, a najkasnije do 20 h, ponovno zatvaramo. Mornar nakon izvršenja ponovno deponira Vaš rezervni ključ u kontrolni centar Marine Punat. Preuzimanje i vraćanje ključeva bilježi se potpisom u kontrolnom centru Marine.
Arhivirane fotografije možete u svako doba dohvatiti putem svoje mobilne aplikacije, na istom mjestu gdje su arhivirane i tjedne fotografije Vašeg broda na vezu.
 
Molimo Vas, primite na znanje da ovom uslugom mi ne radimo pregled stanja Vašeg plovila, već fotografiramo Vaše plovilo za Vas. Isto to radimo sve ovo vrijeme i kroz tjedne fotografije Vašeg broda izvana.
Time Vam omogućujemo uvid u stanje plovila kako biste Vi vodili dodatni nadzor nad svojim plovilom i prema potrebi zatražiti dodane usluge servisiranja ili održavanja plovila.

Iznimno, ako prilikom fotografiranja uočimo da je u tijeku nastupanje značajne štete na plovilu, mi ćemo reagirati i o tome Vas izvijestiti. To se može dogoditi ukoliko npr. procijenimo da postoji rizik od potonuća plovila.

Uočili ste stanje koje zahtijeva dodatne radnje?
 
Na tjednim fotografijama broda na vezu koje redovito primate pa tako i na fotografijama unutrašnjosti plovila koje ćemo jednom mjesečno snimiti za Vas, možda ćete uočiti stanje po kojem ćete željeti poduzimanje dodatnih radnji.
Za dodatne usluge servisiranja ili održavanja na raspologanju su Vam usluge stručnjaka YACHT SERVISA Brodogradilišta Punat, kojima možete naručiti pojedinačne usluge ili paket usluga.
Ovdje je kontakt na koji možete predati nalog za poduzimanje potrebnih radnji kako bi se Vaš brod održao u dobrom stanju. Za dodatne usluge na brodu, na raspolaganju su Vam i usluge naših ovlaštenih ugovornih partnera, prema vrsti djelatnosti.   
 

Što trebate učiniti kako biste ugovorili uslugu?

Vrlo jednostavno, pošaljite nam narudžbu putem predviđene forme.
PROACTIVE BOAT CARE PLUS uslugu možete naručiti već sada za šestomjesečno razdoblje. To je minimalno ugovorno razdoblje za pružanje ove usluge i to za samo 119 € ukupno za svih šest mjeseci.
Uslugu plaćate unaprijed za ugovoreno razdoblje od 6 mjeseci. Iznimno, ukoliko želite naručiti PROACTIVE BOAT CARE PLUS za još samo jedan dodatni mjesec, rado ćemo pružiti uslugu za 40 €.

Ukoliko želite uslugu PROACTIVE BOAT CARE PLUS, samo nam istu naručite ovim putem, uz uvjet da prihvatite sve ovdje navedene uvjete, kao i naše uvjete odricanja od odgovornosti, navedene niže.
Ime*
E-mail adresa*
Ime broda*
Usluga se ugovara za razdoblje: od - do.*
Vaša poruka*

Ostali uvjeti pružanja usluge i odricanje od odgovornosti: Pružatelj gore navedene usluge je Marina Punat d.o.o., odnosno Brodica d.o.o. ili Brodogradilište Punat d.o.o., ovisno s kojom pravnom osobom vlasnik/korisnik plovila ima sklopljen godišnji ugovor o vezu te se u daljnjem tekstu skraćeno naziva: „Pružatelj usluga“. Usluga se pruža za sva plovila s ugovorenim godišnjim vezom u moru Marine Punat d.o.o. i Brodogradilišta Punat d.o.o., godišnjim vezom na kopnu u suhoj marini Brodica d.o.o. i u Marini Punat d.o.o., godišnjem vezu na DRY-DOCK-u u Marini Punat d.o.o. te suhoj marini Brodica, kao i na plovilima koja koriste dodatak za zimovanje na kopnu u Marini Punat d.o.o. Od ove usluge izuzimaju se charter plovila i sva druga plovila koja se koriste u komercijalne svrhe. Pružatelj usluge ovom uslugom ne vrši pregled stanja Vašeg plovila, već fotografira plovilo i tom prilikom ga provjetrava. Korisnik ove usluge odriče se prava na bilo kakve zahtjeve direktne ili indirektne štete od Pružatelja usluge Marine Punat d.o.o., Brodice d.o.o. ili Brodogradilišta Punat d.o.o. zbog bilo kojeg propusta pri fotografiranju i provjetravanju plovila. Korištenjem ove usluge nije moguće u cijelosti utvrditi stanje plovila, niti dobiti sve informacije o stanju plovila. Pružatelj usluge ne odgovara za stanje plovila zbog izvršenja ove usluge, već ista služi kao informativna pomoć vlasniku/korisniku plovila kao nalogodavcu usluge. Napominjemo da je broj korisnika za koje Pružatelj usluga može pružiti ovu uslugu ograničen te Pružatelj usluga ima pravo procijeniti može li prihvatiti Vaš nalog te izvršiti uslugu ili odbiti pružanje usluge. Pružatelj usluge će nakon 1.7.2020. pružiti PROACTIVE BOAT CARE PLUS uslugu ukoliko je ista naručena za naredno polugodišnje razdoblje (ili iznimno za još jedan mjesec), prema gore objavljenim cijenama za navedena razdoblja. Pružanje usluge PROACTIVE BOAT CARE PLUS ne podrazumijeva pružanje nikakvih dodatnih usluga osim gore navedenih kao uključene. Sve ostale usluge, interventne aktivnosti i potrošeni materijal (npr. zamjena soli i pražnjenje vode u uređaju za odvlaživanje i dr.), kao i eventualne potrebne usluge trećih osoba u intervenciji, naplaćuju se prema cjeniku Marine Punat d.o.o. odnosno povezanih društava unutar grupacije Marina Punat Grupa d.o.o. i ostalih pravnih i fizičkih osoba čije je sudjelovanje u intervenciji nužno (npr. vatrogasci). Usluga PROACTIVE BOAT CARE PLUS je ugovorena kada Pružatelj usluge potvrdi nalogodavatelju da je primio nalog i da ga prihvaća, nakon što je nalogodavac potvrdio da je u cijelosti pročitao i razumio sve uvjete pružanja usluge i da ih prihvaća te nakon što su ispunjeni svi navedeni preduvjeti.

logo
MARINA PUNAT D.O.O.
Puntica 7
HR-51521 Punat
Tel. ++385 (0)51 654 111
e-mail:marina-punat@marina-punat.hr
OIB 52846613956

footer-logo
Članice Marina Punat Grupe:
  • Marina Punat d.o.o.
  • Brodogradilište Punat d.o.o.
  • Marina Punat Hotel & Resort
  • Marina Commerce d.o.o.
  • Gajeta d.o.o.
  • Kvarner d.o.o.
  • Brodica d.o.o.
Hrvatska turistička zajednica