Restoran Marina

Dva su a la carte restorana u našoj marini i međusobno se nadmeću u kreativnosti i kvaliteti pripremljenih jela, pa ne propustite provjeriti koji vam više odgovara. Uz standardna jela internacionalne kuhinje, ponuda restorana se kreira u skladu s godišnjim dobima i s naglaskom na sezonske, domaće i lokalne namirnice.
Na raskrižju između lagane mediteranske kuhinje, jednostavnih otočkih specijaliteta  i utjecaja internacionalnih receptura, iznova se vješto rađaju specijaliteti naše nautičke kuhinje.

Restoran se nalazi u samom srcu naše marine i odiše istinskim nautičkim ugođajem. Ugodan je kutak za brzi ručak prije plovidbe. Idealan je za večernja druženja uz svjetla privezanih brodica i jahti. Tradicionalni specijaliteti otočke kuhinje, domaći krčki pršut i sir, šurlice - ručno rađena domaća tjestenina, mlada krčka janjetina, jadranske lignje, grdobina u bijelom vinu, plemenita bijela riba, rakovi i školjke odlično pristaju uz zlatne kapljice lokalnih vina. Domaće krčke slastice samo su mali dio simfonije okusa i mirisa. Bogata vinoteka i originalni aperitivi s daškom mediteranskog bilja odličan su završetak večernjeg druženja s prijateljima.

Uživajte u svim čarima nautičkog odmora i isprobajte nešto iz trenutne ponude našeg restorana.Á la carte ponuda

Karta pića u restoranu
  

 

  

footer-logo
Članice Marina Punat Grupe:
  • Marina Punat d.o.o.
  • Brodogradilište Punat d.o.o.
  • Marina Punat Hotel & Resort
  • Marina Commerce d.o.o.
  • Gajeta d.o.o.
  • Kvarner d.o.o.