Smještaj i restorani

Ploviti se mora, želja je to i potreba svakog naute, a u one dane kada ne plovite prepustite se ugodnom ambijentu našeg hotela s četiri zvjezdice i odličnih restorana.
U sklopu marine nalazi se restoran Marina te pizzerija 9 bofora, a u neposrednoj blizini je i hotel Kanajt s četiri zvjezdice koji će vam osigurati osebujan odmor u Hrvatskoj. Vrhunska udobnost i kvaliteta usluge odlike su smještaja u malom, luksuznom hotelu s brojnim pratećim sadržajima za vaš odmor i opuštanje.
Hotel je otvoren tijekom cijele godine.
 
Marina Punat nudi kompletnu uslugu i sadržaje  koje možete koristiti  kada niste u plovidbi. Opustite se uživajte u restoranima u sklopu naše marine i hotelu koji će vam pružati opuštajuć i bezbrižan odmor.

Plodovi Mediterana — masline  i obilje kvalitetnih vina autohtone sorte žlahtina pretočene su uz bezbroj sunčanih  sati u zlatne kapi vina i ulja. Darovi prirode, mora i mirisnih krčkih pašnjaka spojeni su u izazovne gastro delicije. 
Floating Holiday Home
Floating Holiday Home
Ako volite more i želite boraviti na bogatom morskom zraku uz obilje sunčanih sati, onda je nova ponuda u Marini Punat pravi izbor za vas.
Saznajte više
Hotel Kanajt
Hotel Kanajt
Priroda koja okružuje hotel, donosi mir i opuštanje u mirisnom skladu borova i maslina.
Saznajte više
Moderni hotel
Prava nautička kuhinja
Restoran Marina
Restoran Marina
Na raskrižju između lagane mediteranske kuhinje, jednostavnih otočkih specijaliteta  i utjecaja internacionalnih receptura, iznova se vješto rađaju specijaliteti naše nautičke kuhinje.
Saznajte više
Pizzeria 9 bofora
Pizzeria 9 bofora
Pravo je mjesto za susret iskusnih nauta prije plovidbe uz prvu jutarnju kavu uz tople kroasane.
Saznajte više
Zalogaj prije plovidbe
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe:
  • Marina Punat d.o.o.
  • Brodogradilište Punat d.o.o.
  • Marina Punat Hotel & Resort
  • Marina Commerce d.o.o.
  • Gajeta d.o.o.
  • Kvarner d.o.o.
  • Brodica d.o.o.
Hrvatska turistička zajednica