Vrhunska sigurnost plovila

U marini koristimo inovativni sustav kontrole za brodove - PROACTIVE BOAT CARE
Kada ste kod kuće, želite u svakom trenutku biti sigurni da je s vašim vrijednim plovilom sve u redu i da je na sigurnom. Marina Punat to shvaća maksimalno ozbiljno te koristi najmodernije tehnologije i vodeća rješenja u svijetu nautike.

Mornari marine svakodnevno obilaze  vezove i vode elektroničke zapise o prisutnosti i vanjskom stanju plovila vidljivog sa gata. Jednom tjedno mornari slikaju brod, a fotografija s kompletnim izvještajem o poduzetim aktivnostima kao što su: izmjena mooringa, zamjena konopa, namještanje bokobrana, pražnjenje nakupljene vode iz cerade i sl.  sustav šalje e-porukom na adresu klijenta. Vi možete putem  svog korisničkog portala na internetskim stranicama marine pristupiti arhivi fotografija i dobiti na uvid sveukupno poduzete radnje na brodu u prethodnom razdoblju.

sigurnost_u_marini_punat

Područje Marine Punat dobro je pokriveno video nadzorom i web-kamerama, kao i ulaz i izlaz iz marine klupskim karticama pomoću elektroničkog  kontrolnog  sustava s videokamerama.
Za zaštitu od požara marina već dugi niz godina posjeduje vatrogasno vozilo, posebno opremljeno protupožarno plovilo. Marina je zaštićena vrlo dobro razvedenom hidrantskom  mrežom  i pokrivena brojnim vatrogasnim uređajima. Osoblje marine redovito se uvježbava  u simuliranim vatrogasnim  vježbama .

Marina posjeduje i vlastitu meteorološku stanicu. Klijenti kojima je potrebna jača struja na plovilu koriste transpondere koji njima i osoblju marine omogućava transparentno korištenje i nadzor nad utrošenom energijom.

Najbolji dokaz da u marini ozbiljno shvaćamo zaštitu okoliša je priznanje Plava zastava, koju Marina Punat, ujedno i prva marina u Hrvatskoj s ovim priznanjem, ponosno vije uzastopce još od 1998.

Sve to garantira vlasnicima plovila visoku razinu sigurnosti, bilo da se nalaze u marini ili su kod kuće.

   
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe:
  • Marina Punat d.o.o.
  • Brodogradilište Punat d.o.o.
  • Marina Punat Hotel & Resort
  • Marina Commerce d.o.o.
  • Gajeta d.o.o.
  • Kvarner d.o.o.
  • Brodica d.o.o.