Idealna lokacija za plovila

Marina Punat  se nalazi na jugozapadnom dijelu otoka Krka, u jednoj od najzaštićenijih uvala Jadrana.
Tražite idealnu lokaciju za smještaj plovila u sigurnim uvjetima, u marini gdje ćete se osjećati posebno? Onda ste na pravom mjestu! Marina u Puntu, na Krku, zbog svoje pozicije predstavlja idealnu lokaciju za smještaj plovila u Hrvatskoj.

Otok Krk najbliži je otok srednjoj i zapadnoj Europi, a s kopnom je povezan mostom te dobrim autocestama gotovo sve do samog otoka. Međunarodna zračna luka na samom otoku (samo 30 km udaljena od marine), s povoljnim letovima iz mnogih europskih gradova omogućava brz i siguran dolazak u marinu. Ugovornim partnerima marine omogućen je  besplatan prijevoz na letove iz Zračne luke Rijeka i natrag, uz prethodnu najavu.

Sa susjednim otocima Cresom i Rabom postoje cjelogodišnje trajektne veze na relaciji Valbiska (otok Krk) – Merag (otok Cres), te Valbiska - Lopar (otok Rab). Pored toga je otok povezan i županijskom brodskom linijom  s kopnom na relaciji Šilo – Crikvenica.

Autobusne linije s Rijekom i Zagrebom su odlične tijekom cijele godine. Iz Rijeke ili Zagreba dalje možete putovati autobusom ili vlakom do većine europskih centara. Iz Rijeke voze i trajektne linije za mnoge obalne gradove u Hrvatskoj i Italiji.

Punat uživa blagodati tipičnog mediteranskog krajolika - ljetne temperature zraka kreću se između  25° i 35°C, a mora od 23° do 26°C dok su zime kratke i blage. 

Upravo zbog blizine, blage mediteranske klime i predivnih krajolika možemo reći da je naša marina idealna lokacija za smještaj plovila u Hrvatskoj.
 
Pogledajte na  mapi gdje se nalazimo, a u nastavku pogledajte zračne luke koje se nalaze u blizini Krka, kao i vozni red autobusnih linija.


 

Najbliže zračne luke

Zračna luka Rijeka
udaljena 30 km
Tel: + 385 (0)51 842055
www.rijeka-airport.hr

Zračna luka Pula
udaljena 120 km
www.airport-pula.hr

Zračna Luka „Franjo Tuđman” Zagreb
udaljena 210 km
www.zagreb-airport.hr

Zračna luka Trst
Italija, Aeroporto Ronchi dei Legionari
udaljena 120 km od Krka
www.aeroporto.fvg.it

Zračna luka Brnik Ljubljana
Slovenija
udaljena 170 km od Krka
www.lju-airport.si

Zračna luka „Marco Polo” Venezia
Italija
udaljena 270 km od Krka
www.veniceairport.it

Autobusom

O redu vožnje autobusom više na stranicama:

Autobusni kolodvor Zagreb
Arriva bus linije
Flixbus linije
 
footer-logo
Članice Marina Punat Grupe:
  • Marina Punat d.o.o.
  • Brodogradilište Punat d.o.o.
  • Marina Punat Hotel & Resort
  • Marina Commerce d.o.o.
  • Gajeta d.o.o.
  • Kvarner d.o.o.
  • Brodica d.o.o.