Vezovi

Kroz prilagođenu uslugu ostvarujete  uštedu — plaćate i koristite samo ono  što vam zaista treba.
Nautičari su dio velike obitelji koja dijeli ljubav prema moru, slobodi i prirodi, ali svatko ima specifične potrebe. Zato smo pripremili ponudu u kojoj svatko može odabrati ili oblikovati uslugu koja mu najbolje odgovara.
 
Za sve koji žele razgledati marinu u potrazi za novim vezom nudimo vođenu turu kroz  marinu i yacht servis.
Jamčimo povrat novca: ukoliko unutar 30 dana od dana sklapanja i plaćanja godišnjeg ugovora za vez niste zadovoljni uslugom, vraćamo uplaćena sredstva.
 
Dođite i uvjerite se, bez rizika.
Blizina svih sadržaja
Premium
Premium
Opremljeni vezovi  koji zadovoljavaju sve propisane standarde, nude sigurnost po svim pravilima nautičke struke,  sa nizom usluga uključenih u paket, uz optimalan trošak, vezovi  s kojih spremno isplovljavate u najkraćem mogućem roku.
Saznajte više
Premium Comfort
Premium Comfort
Vezovi s nadograđenom uslugom – uz premium paket, ovaj vez opremljen je i  pomoćnim pristupnim gatom (fingerom). Comfort vezovi smješteni su na centralnoj lokaciji blizu sadržajima marine. Jednostavno uplovljavanje i privez, uz olakšan bočni pristup plovilu. U neposrednoj blizini parkirališta.
Saznajte više
Pomoćni pristupni gat
Za veća plovila
Premium Plus
Premium Plus
Vez za nautičare sa većim plovilima koji žele sve pogodnosti posebno prostranog i centralno smještenog bazena. Lak manevar uplovljavanja velikom jahtom. Blizina parkirališta i sadržaja marine te široki gat za pristup plovilu, kao i dodatne usluge (prijevoz prtljage do veza uz najavu).
Saznajte više
Basic
Basic
Vez u mirnom dijelu marine uz sve osnovne usluge potrebne za sigurnost plovila, po povoljnijoj cijeni.
Saznajte više
Povoljnija cijena veza
Smještaj plovila na suhom
Dry Dock
Dry Dock
Brodovi su smješteni na kopnu na suhom doku što omogućuje vrlo lak i siguran pristup na plovilo, bez brige o vremenskim prilikama. Na suhom gatu su svi priključci potrebni za boravak na brodu, uz jednostavan postupak spuštanja broda u more kada je to potrebno.
Saznajte više
Dry Marina
Dry Marina
Suha marina namijenjena je za smještaj motornih brodova do 10 metara i max 7 t. Uz vrlo povoljne troškove smještaja koristite svu potrebnu infrastrukturu, sanitarije i parkiranje auta uz plovilo. Spuštanje broda hidro liftom u vrlo kratkom roku.
Saznajte više
Za mala plovila
Sigurno provedite noć
Tranzitni vez
Tranzitni vez
Ukoliko plovite Sjevernim Jadranom i želite mirno, sigurno provesti noć u luci u kojoj ćete se dobro opskrbiti za nastavak plovidbe, tada je Marina Punat pravo mjesto za vas.
Saznajte više
Članice Marina Punat Grupe:
  • Marina Punat d.o.o.
  • Brodogradilište Punat d.o.o.
  • Marina Punat Hotel & Resort
  • Marina Commerce d.o.o.
  • Gajeta d.o.o.
  • Kvarner d.o.o.
  • Brodica d.o.o.