Adriatic marina

MARINA PUNAT PROGLAŠENA MARINOM GODINE


nagrada cvijetdani turizmaS velikim ponosom i zadovoljstvom vas obavještavamo da nam je, nakon nekoliko međunarodnih priznanja koja smo dobili ove za nas svečane godine – 5 sidara britanske asocijacije TYHA, maksimalnih 5 kormila koja dodjeljuje njemački ADAC - i domaća stručna javnost dodijelila veliko priznanje. Marina Punat je u sklopu akcije «Turistički cvijet» osvojila nagradu za marinu godine – najbolju marinu hrvatskog Jadrana u 2014. godini. Ovu akciju tradicionalno provode strukovne udruge - Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske i Kamping udruženja Hrvatske, Institut društvenih znanosti Ivo Pilar, Udruženje marina pri HGK, Ministarstvo zaštite okoliša i prirode te Hrvatska turistička zajednica, koje po posebno razvijenom sustavu bodovanja ocjenjuju sve turističke ponude u Hrvatskoj.

Ova nagrada ima i dodatnu težinu. Naime, Marina Punat je ovogodišnjom nagradom postala najnagrađivanija marina u Hrvatskoj osvojivši sedam puta ovu nagradu za kvalitetu u nautičkom turizmu. Zanimljivo je da je Marina Punat čak neko vrijeme bila stavljena van konkurencije nakon što je 2011. godine dobila nagradu za višegodišnju kvalitetu, a kako bi se i drugima pružila šansa. Ove godine, kada smo ponovno uvršteni u redovnu konkurenciju, ponovno je postala jasno da za sve koji traže vrhunsku ponudu u nautičkom turizmu, Punat predstavlja prirodan odabir.

Dragutin nagrada"Ovo priznanje nas posebno veseli jer dolazi u godini kada je prva marina na ovoj strani Jadrana proslavila vrijednih 50 godina postojanja i uspješnog rada", istaknuo je Krešimir Žic, predsjednik NO Marina Punat Grupe na dodjeli nagrada u Opatiji i nadodao kako su ključ u svakom dobrom poslovanju uvijek ljudi, koji pored dobre organizacije nude kvalitetna rješenja, inovacije i napredak u jednoj specifičnoj djelatnosti kao što je nautika. „Kreativnost je ključ uspjeha pa se usluga i način rada stalno unapređuju uz pomoć najnovijih tehnologija i vlastitih zaposlenika koje potičemo na kreativnost i prijedloge." I zaista, u situaciji kada se otvaraju i uređuju nove marine i svi ulažu u unapređenje usluge, ovo je priznanje dokaz da napornim radom svih zaposlenih uspijevamo zadržati vodeću poziciju i pružiti vam najbolje što se danas nudi u nautičkom turizmu. A za sve vas koji ste odabrali Marinu Punat za posjet ili za matičnu luku ovo je još jedan dokaz da ste napravili pravi odabir!

https://www.hgk.hr/naslovnica/nuzno-je-unapredivati-sustav-digitalne-tehnologije-i-mijenjati-razmisljanja-o-e-marketinga-u-turizmu

http://www.mint.hr/default.aspx?id=18062