Adriatic marina

PRIPREMITE BROD ZA ZIMSKO MIROVANJE

1Dobra priprema i briga o plovilu tijekom zimskih mjeseci osigurava da vremenski uvjeti i nekorištenje broda minimalno naštete vitalnoj opremi vašeg plovila.

Naši stručnjaci preporučuju da kao pripremu i dobru brigu u zimskim mjesecima obavite sljedeće radove:
Za brodove na kopnu:
WINTER READAY
KONZERVIRANJE MOTORA,
kako bi se osiguralo podmazivanje i zaštitili vitalni dijelovi od djelovanja niskih temperatura.

2Za brodove u moru:
WINTER MAINTENANCE
KONTROLA KALJUŽE — SANTINA
jer je redovitim pregledom kaljuže, moguće pravovremeno ustanoviti pojavu prodora vode.

OTVARANJE I ZATVARANJE PODVODNIH VENTILA - dulje stajanje ventila u jednom položaju pogoduje nakupljanju kamenca i dovodi do blokiranja ventila. U slučaju prodora vode takav ventil neće biti moguće zatvoriti. Periodičkim otvaranjem i zatvaranjem ventila, sprječava se nakupljanje kamenca i blokiranje ventila.

STARTANJE MOTORA/GENERATORA jednom mjesečno - redovito startanje motora/generatora kod brodova koji duže vrijeme miruju, znatno pomaže održati podmazanost svih vitalnih dijelova i smanjuje utjecaj vlage/kondenzata.

3BATTERY CARE
KONTROLA I PUNJENJE AKUMULATORA
jer na niskim temperaturama akumulatori brže gube svoj kapacitet. Redovitim punjenjem i kontrolom spriječit će se njihovo samopražnjenje do granica oštećenja i ujedno produljiti vijek trajanja.

* Battery Care uslugu moguće je naručiti i za brodove na kopnu i za brodove u moru, neovisno o narudžbi nekog od Winter paketa.

Sada je pravo vrijeme da iskoristite mogućnost koju vam nudi naš YACHT SERVICE i dogovorite radove oko pripreme broda za sljedeću sezonu. Odaberite neki od ponuđenih paketa pripreme za zimu ili kontaktirajte YACHT SERVICE za personaliziranu ponudu. Iskoristite prednosti pouzdanog servisa s dugogodišnjim iskustvom koji će vam po najpovoljnijim cijenama omogućiti bezbrižnu plovidbu.
Sve WINTER pakete moguće je ugovoriti u razdoblju od 01.10. do 01.04. sljedeće godine.

Dočekajte spremni sljedeće ljeto.

Brodogradilište Punat – Yacht Service
yacht-service@marina-punat.hr
Tel. +385 (0)51 654 120
Tel. +385 (0)51 654 123